ULTRAZVUK SRCA , ABDOMENA , ŠTITNE

Ultrazvuk srca poliklinika Srce Sarajeva

ULTRAZVUK SRCA

Ultrazvuk srca kod našeg dr. Milana Gluhovića , specijalistu interne medicine , ultrasoničara , edukovanog u Beču na prestižnim edukacijskim centrima . Ultrazvuk srca je neophodan dijagnostički postopak da bi se prepoznalo stanje vašeg srca .
Ultrazvuk srca u Sarajevu je moguce odraditi u Poliklinici Srce Sarajeva , u ulici Nikole Šopa broj 9 , kao i ekspertski ultrazvuk srca Strain ultrazvuk srca.
Doktor Milan na raspolaganju ima najmederniji ultrazvučni uređaj iz marke Esaote , te najmoderniju prateću opremu.
Ultrazvuk srca (ehokardiografija) je slikovna pretraga srca kojom se može dobiti informacija o izgledu i funkciji različitih srčanih struktura. Riječ je o bezbolnoj metodi koja nema rizika i kontraindikacija te se može ponavljati više puta. Vrlo je pogodna za praćenje srčanih bolesti kroz duži vremenski period.

ULTRAZVUK ŠTITNE ŽLIJEZDE

ERGOMETRIJA SARAJEVO

U poliklinici Srce Sarajeva možete uraditi i ergometriju , kao i holter ekg-a , te holter krvnog pritiska , a za detaljne informacije možete se informisati na nasem cjenovniku usluga.

“Dr.Milan je upravo ono kakav ljekar treba da bude.Posvecen pacijentu.Svaki put kada sam bila na pregledu pregled je trajao vise od jednog sata.Posvetio paznju svakom detalju i lijekovima koji meni odgovaraju.Poslije tri mjeseca moje zdravstveno stanje se vidno poboljsalo a nalazi izuzetno dobri.Hvala dragi doktore Milane.”