Možete nas uvijek kontaktirati na broj 033 871 566, ili 062 008 064 te u slučaju hitnosti na broj : 062785442 (sestra Ajla).

Primarijus dr. Mirsad Puzić specijalista ginekologije i akušerstva je voditelj kabineta u poliklinici Srce Sarajeva. Višegodišnje iskustvo u radu sa pacijentima.

Radno vrijeme ginekologa prim.dr. Mirsada Puzića pon-petak od 08 do 16 h.

Primarijus srijednom radi od 10-18.30 h.

Ginekolog Sarajevo

Ginekolog je ljekar specijaliziran za reproduktivno zdravlje žena. Oni dijagnosticiraju i liječe probleme vezane za ženski reproduktivni trakt. Ovo uključuje maternicu, jajovode, jajnike i dojke.

Ginekolozi pružaju usluge pregleda reproduktivnog i seksualnog zdravlja koje uključuju preglede spekulumom, Papa testove, preglede na rak raka te testiranje i liječenje vaginalnih infekcija.

Oni dijagnosticiraju i liječe poremećaje reproduktivnog sistema kao što su endometrioza, neplodnost, ciste jajnika i bol u zdjelici. Mogu se brinuti i za osobe s karcinomom jajnika, grlića maternice i drugim reproduktivnim karcinomima.

Neki ginekolozi se također bave akušerstvom i vođenjem trudnoće I obaljanjem porođaja.

Primarijus dr. Puzić

Ginekolog Sarajevo

Primarijus dr. Mirsad Puzić je stalni uposlenik Poliklinike Srce sarajeva od njenog osnovanja u martu 2018 godine.

Primariju je iako se o tome nije vodila evidencija porodio preko 20.000 žena i ima veliko iskustvo sa praćenjem trudnoće.

Mirsad puzić je i subspecijalista perinatolog – dijelom medicine koji se bavi zdravstvenim problemima trudnice, fetusa i novorođenčeta

U svom radu primariju nudi ultrazvučne preglede , uzimanje papa brisa, ugradnju spirale i primjenu drugih kontraceptivnih sredstava , kao i manje hirurške intervencije, kao i CTG snimanje, i vođenje trudnoće.

SUPER PONUDA PAKET GINEKOLOGIJA

GINEKOLOSKI ULTRAZVUK + PREGLED GINEKOLOGA SPEKULUMOM + PAPA TEST + ULTRAZVUK PLUĆA

Važnost ginekološkog pregleda

Godišnji ginekološki pregled važan je aspekt odgovorne preventivne zdravstvene zaštite i osiguranja vaše fizičke i reproduktivne dobrobiti. Unatoč upozorenjima vodećih medicinskih organizacija, mnoge žene ne uspijevaju obaviti godišnji ginekološki pregled. Ovo hiljade žena godišnje košta život. Mnoge žene misle da im nije potreban ljekar osim ako nemaju problem.

U stvari, problemi se često prvi put pronađu kroz godišnji ispit. Svaka žena treba biti svjesna da bolesti poput raka dojke, vrata maternice i jajnika imaju malo očiglednih simptoma, a njihovo ranije otkrivanje povećava šanse za preživljavanje.

ADRESA: ULICA NIKOLE ŠOPA BROJ 9 71210 SARAJEVO

033 871 566

062 008 064

pzusrcesarajeva@yahoo.com

info@poliklinikasrcesa.ba