Internista Sarajevo

Internista sarajevo - dr. Aida Čaušević

Internista Sarajevo– dr.Aida Čaušević je stalni uposlenik Poliklinike Srce Sarajeva , te obavlja internističke preglede i dijagnostiku .

Doktorica Aida je ranije radila i bila raspoređena na kardiološkom, nefrološkom , endokrinološkom kao i covid odjelu , te je kao internista potpun ljekar, te je kroz dugogodišnji rad stekla široko iskustvo iz svih pomenutih grana medicine, te se sa pravom može smatrati potpunim ljekarom , dijagnostičarem s obzirom na iskustvo u širem medicinskom spektru dijagnoza i problema.

Internista Sarajevo

Doktorica Aida svoj profesionalni put nastavlja željom za subspecijalizacijom kardiologije i kardiološke dijagnostike , implementacijom novih dijagnostičkih procedura iz oblasti kardiologije i ultrazvučne dijagnostike, pritom kontinuirano se educirajući iz svih oblasti interne medicine. Naši vjerni pacijenti imaju mogućnost šire dijagnostike, uz redovito praćenje i kontrolu, uz naknadu i cijenu usluga koje su prilagođene našim standardima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Doktorica Aida Čaušević se bavi internističkim pregledima, holterom ekg-a i holterom krvnog pritiska, te ultrazvučnom dijagnostikom i to abdomena, ekstremiteta, kao i ultrazvukom srca .

ADRESA: ULICA NIKOLE ŠOPA BROJ 9 71210 SARAJEVO

033 871 566

062 008 064

pzusrcesarajeva@yahoo.com

info@poliklinikasrcesa.ba